Slot

Dom cilindersloten

dom cilindersloten

DOM is expert in de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige sluittechniek en toegangscontrole systemen voor deuren. Het aanbod varieert van standaard Dom cilindersloten voor individuele huishoudens tot de nieuwste elektronische toegangscontrolesystemen voor grote gebouwen. U heeft keuze uit SKG2 of SKG3 gecertificeerde Dom cilindersloten die in de meeste gevallen ook te combineren zijn. Daarnaast is er een breed scala in zowel gecertificeerde als ongecertificeerde Dom cilindersloten systemen. U kunt kiezen uit een conventionele sleutel, een keersleutel of een sleutel met bewegende onderdelen in de sleutel waardoor kopiëren van de sleutel onmogelijk is. 

Een sluitsysteem is een combinatie van cilinders en bijbehorende sleutels met verschillende sluit- en/of verschillende sleutelprofielen die functioneel met elkaar verbonden zijn. Afhankelijk van uw wensen zijn de Dom cilindersloten voorzien van verschillende toegangsrechten. Een professioneel Dom cilindersloten sluitsysteem beschermt uw huis, appartement en uw eigendom tegen inbraakpogingen. Het mechanische sluitsysteem van DOM cilinder voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en is voorzien van boor- en kopbescherming en kopieerbeveiliging. 

Elektronische sluitsystemen hebben het voordeel dat zeer complexe sluithiërarchieën kunnen worden bediend. Met de Dom tapkey kunt u binnen enkele minuten uw eigen digitale sluitsysteem inrichten. De DOM Tapkey app heeft vele mogelijkheden waaronder het aanmaken, wijzigen of intrekken van toegangsrechten (op afstand) per smartphone of tag. De Dom Tapkey is bij Haverkampshop.nl te koop. Wilt u liever mechanische Dom cilindersloten dan bent u ook daar aan het juiste adres.