logo-Steenhandel-Kan
Vloeren

Zeer mooie koppelstones gekocht bij Steenhandel Kan

Ik wilde graag het terras in mijn achtertuin opnieuw betegelen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een bedrijf dat mooie koppelstones aanbiedt. 

Zeer veel bedrijven dat koppelstones aanbieden

Toen ik op het internet op zoek ging naar een bedrijf dat koppelstones aanbiedt kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk tot een keuze. De website van Steenhandel Kan is namelijk erg goed en zeer overzichtelijk. Ook is er veel informatie op de website te vinden die mij erg aansprak. Daarom besloot ik ook om een kijkje te nemen in het assortiment van het bedrijf.

bestrating

Zeer veel keuze tussen verschillende stenen

Het bedrijf biedt een erg groot assortiment aan waardoor ik erg veel keuze had tussen zeer veel verschillende stenen. Nadat ik een aantal koppelstones met elkaar had vergeleken besloot ik om over te gaan tot een aankoop. De stenen werden namelijk ook aangeboden voor een erg voordelige prijs. De stenen werden erg snel geleverd en mijn terras ziet er door de nieuwe stenen van Steenhandel Kan nu erg mooi uit.