Logo-krommehoek-Metals
wonen

Hoge prijzen voor oud ijzer en koper bij KH Metals!

Als u thuis of in uw bedrijf oud ijzer en koper hebt liggen, kan het aantrekkelijk zijn om deze metalen te verkopen. Gelukkig is dat bij KH Metals momenteel een goed idee! Bij ons krijgt u namelijk een hoge oud ijzer prijs en koperprijs. In deze blogpost leest u alles wat u moet weten over onze prijzen en de verkoop van metaal.

Prijzen bij KH Metals

Waarom zijn de prijzen bij KH Metals momenteel zo hoog? Dat is te danken aan het feit dat metaal wereldwijd erg in trek is. IJzer en koper zijn belangrijke grondstoffen die worden gebruikt in de productie van allerlei goederen, van voertuigen tot elektronica. Hierdoor is er momenteel veel vraag naar metaal en ligt de prijs hoog. Bij KH Metals proberen we altijd een zo eerlijk mogelijke prijs te bieden voor oud ijzer en koper, zodat onze klanten er maximaal van kunnen profiteren.

Weten welk materiaal u heeft

Als u van plan bent om oud ijzer of koper te verkopen, is het belangrijk om te weten welk soort metaal u precies hebt. Niet alle soorten oud ijzer of koper hebben namelijk dezelfde waarde. Zo is bijvoorbeeld koperdraad meer waard dan gesmolten koper, omdat het minder bewerking nodig heeft om opnieuw te kunnen worden gebruikt. Bij KH Metals beoordelen we het metaal dat u wilt verkopen nauwkeurig, zodat we een eerlijke prijs kunnen bieden. We betalen altijd op basis van het gewicht en de kwaliteit van het metaal dat u bij ons aanbiedt.

Om oud ijzer of koper te verkopen bij KH Metals, kunt u het best contact met ons opnemen. Het is niet nodig om een afspraak te maken, maar het kan wel fijn zijn om even te overleggen welke soort metalen u precies bij ons wilt inleveren. Als u bij ons langskomt, wegen we het metaal nauwkeurig en krijgt u meteen contant geld uitbetaald. Het kan zijn dat we u eerst vragen om uw identiteit te bewijzen, vooral bij grote hoeveelheden metaal.

Als u nog nooit oud ijzer of koper hebt verkocht, kan dat een beetje spannend zijn. Het is immers niet altijd duidelijk hoeveel uw metaal waard is of hoe het proces precies verloopt. Bij KH Metals kunt u echter altijd rekenen op een vriendelijke en professionele service. Onze medewerkers hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van metalen, en zijn altijd bereid om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Bij KH Metals kunt u momenteel terecht voor de verkoop van uw oud ijzer en koper tegen aantrekkelijk hoge prijzen. We bieden altijd een eerlijke prijs op basis van het gewicht en de kwaliteit van het metaal dat u bij ons inlevert. Of u nu een particuliere verkoper bent of een groot bedrijf, bij ons bent u van harte welkom. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of langs wilt komen. We helpen u graag verder!