Logo Beddenspecialist Hendriksen
wonen

Een zeer goede boxspring in Papendrecht gekocht bij Hendriks Slaapcomfort

Mijn vader wilde graag een ander bed kopen. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar boxspring Papendrecht om een goede beddenzaak bij ons in de buurt te vinden.

Erg veel beddenzaken bij ons in de buurt

Toen we op het internet op zoek gingen naar boxspring Papendrecht kregen we erg veel zoekresultaten voor verschillenden beddenzaken bij ons in de buurt dat bedden en boxsprings aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aaartnl websites hadden bezocht sprak ons de website van Hendriks Slaapcomfort ons het meeste aan. De website is namelijk erg goed en bevat veel informatie. Het zijn echte bedden kenners waardoor het bedrijf ook erg goed advies kan bieden. Dit sprak mijn vader erg aan waardoor hij besloot om contact op te nemen met het bedrijf.

hendriksen

Zeer tevreden over zijn boxspring

Mijn vader werd erg vriendelijk en uitgebreid geholpen door een van de medewerkers van het bedrijf. Na het gesprek besloot hij ook om over te gaan tot een aankoop van een boxspring. De boxspring werd erg snel geleverd en ligt erg fijn. Daarom zijn we ook erg tevreden over Hendriksen Slaapcomfort.