Weldingon Lasservice
Lasser

Lassers gezocht door heel Europa

De arbeidsmarkt voor mensen die met de hand werken wordt steeds groter. Steeds minder mensen willen hun handen vies maken en steeds meer mensen gaan hogere niveaus studies doen. Voor de mensen die wel graag met de hand werken is er gelukkig een connectie tussen bedrijven en de werknemer. Weldingon heeft lassers gezocht door heel Europa. Ze werken samen met heel veel bedrijven om goede lassers gezocht aan te leveren. Dit doen ze door heel Europa. Zo zorgen ze ervoor dat ze de bedrijven de beste lassers uit heel Europa kunnen leveren. Zo weet je zeker als bedrijf dat jij geen omkijken hebt naar het werk van een lasser levert binnen het bedrijf. Maar wat voor bedrijven zoeken lassers gezocht via Weldingon?

lassers gezocht

Voedselverwerking

Iedereen heeft eten nodig en er zijn een hoop machines die ervoor zorgen dat er iedere dag weer vers voedsel in de winkels terecht komt, maar de machines waar dit voedsel op gesorteerd, verwerkend en noem het maar op wordt gedaan moeten ook af en toe een beurt hebben of gemaakt worden. Voor deze machines zijn er dus ook lassers nodig. Veel bedrijven nemen een lasser in huis die ze bij ieder noodgeval meteen aan het werk kunnen zetten. In de voedselindustrie is het namelijk zo dat iedere minuut dat een band niet draait wel duizenden producten kan kosten.

Constructiebouw

Bij het bouwen van huizen is er natuurlijk ook ijzer nodig. En vaak komt hier ook een lasser bij kijken. Zeker met het bouwen van een huis moet het laswerk van super hoge kwaliteit zijn. Dit is zo omdat een huis wel honderd jaar moet blijven staan in wind en weer terwijl er in geleefd wordt. Ook zit het laswerk vaak niet op een plek waar je bij kan en dus even kunt bijwerken.

Jacht- en scheepsbouw

Naast het bouwen van huizen wordt er in het maken van een jacht of een schip nog veel meer gebruik gemaakt van laswerk. Je ziet het al aan de buitenkant van een boot. Bijna de hele boot wordt in elkaar gezet door middel van lassen. Een boot vaart natuurlijk op het water dus als er maar één klein gaatje in het werk van de lasser zit en de boot midden op het water ligt kan dit een groot probleem zijn. De boot zinkt natuurlijk als de boot lekt is.

Installatietechniek

Binnen het bouwen van huizen is het ook zo dat leidingen gelegd moeten worden en soms wel op maat gemaakt moeten worden. Bij deze leidingen moet er dan ook gelast worden. Ook is het bij deze leidingen belangrijk dat deze goed aansluit zodat er geen water lekt uit de buis of leiding. Ook de gasleidingen moeten gelast worden. Deze leiding is misschien wel nog belangrijker.