vinyl onderzetters
wonen

Vinyl onderzetters ter bescherming van je koffietafel

Je kent het wel, je hebt een paar gasten over de vloer en ze hebben allemaal wat te drinken maar je hebt net een nieuwe koffietafel gekocht van hout. In zo’n situatie is het toch wel handig als je een paar vinyl onderzetters hebt om die onder het glas van je gasten te zetten zodat je koffietafel niet gelijk verpest wordt en je je tafel mooi houd.

Ideaal en makkelijk 

Vinyl onderzetters zijn ideaal voor in huis. Ze bieden bescherming tegen vlekken en zijn makkelijk en klein wat erg handig is voor het opbergen van de onderzetters. In tegenstelling van andere onderzetters zoals onderzetters van glas of papier gaat deze onderzetters niet snel kapot en zijn ze duurzaam. Omdat de onderzetters van vinyl zijn gaan ze een stuk langer mee omdat ze waterbestendig zijn en dus niet na een paar druppels kapot gaan. Ook zijn ze stootbestendig en breken ze niet snel. 

Veel keuze in design 

Door de grote markt van onderzetters is er veel keuze naar wat voor design je wilt op je onderzetters. je kan kiezen voor een standaard kleur maar als je kijkt naar bijvoorbeeld https://www.vloerkledenopvinyl.nl/placemats-en-onderzetters/onderzetters/ kan je zien dat er veel leuke en kleurrijke designs zijn. Zo kan je je huis opvrolijken met een best wel simpel item en voor een lage prijs. Dus bent jij nog in de markt voor onderzetters of ben je nu helemaal overtuigd? neem dan eens een kijkje naar onderzetters gemaakt van vinyl!