de banken fabriek
wonen

Een zeer mooie bank op maat bij de Banken Fabriek

Ik ben na aantal weken geleden verhuisd naar mijn nieuwe woning in Amsterdam. De woonkamer had een aparte vorm waardoor er geen enkele bank goed paste. Het leek mij daarom ook een goed idee om op het idee op zoek te gaan naar een mooie bank op maat.

bank op maat

De website van de Banken Fabriek 

Toen ik op het internet op zoek ging naar bank op maat kreeg ik zeer veel zoekresultaten van bedrijven dat banken op maat maken. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht sprak hij de website van de Banken Fabriek mij het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Na het lezen van de informatie besloot ik daarom ook om contact met het bedrijf op te nemen.

Zeer vriendelijk geholpen 

Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen door een van de medewerkers van De Banken Fabriek. De bank die ik had gekocht werd een aantal weken later geleverd en past precies in mijn woonkamer. Daarom ben ik ook zeer tevreden over het bedrijf.