Onstein Meubelen
wonen

Zeer tevreden over Onstein Meubelen b.v

Ik ben een aantal weken geleden samen met mijn ouders verhuisd naar onze nieuwe woning in Zutphen. De woning die mijn ouders hadden gekocht is een stuk groter dan onze oude woning. Mijn ouders wilde daarom ook een aantal nieuwe meubels kopen. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan kwamen we terecht op de website van Onstein Meubelen

Een zeer goede en vooral overzichtelijke website

Toen we terecht kwamen op de website van Onstein Meubelen kwamen we terecht op een zeer goede website waar veel informatie op te vinden is. Het bedrijf hanteert onder andere voordelige prijzen voor de meubels die ze aanbieden. Nadat mijn ouders de informatie hadden gelezen besloten ze om een kijkje te nemen in het assortiment. Het bedrijf biedt een erg grote assoreint aan waardoor ze erg veel keuze hadden tussen zeer veel verschillende meubels. Nadat mijn ouders een aantal meubels met elkaar hadden vergeleken besloten zij om over te gaan tot een aankoop.

onstein meubelen b.v.

Zeer tevreden met de nieuwe meubels


De meubels werden erg snel geleverd en geven onze nieuwe woning een erg mooie uitstraling. We zijn daarom allemaal erg tevreden over Onstein Meubelen.