Logo-Schouten-Hoveniers
wonen

Een goede hovenier in Bemmel gevonden

Mijn buurvrouw wilde haar tuin graag op laten knappen. Daarom besloten we ook om op het internet op zoek te gaan naar hovenier Bemmel om een goede hovenier bij ons in de buurt te vinden.

Zeer veel hoveniersbedrijven in de buurt van bemmel

Toen we op het internet op zoek gingen naar hovenier Bemmel kregen we erg veel zoekresultaten van hoveniersbedrijven bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken waken we uiteindelijk terecht op de website van Schouten hoveniers. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Na het lezen van de informatie besloten we om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

Tuinaanleg

Zeer goed en uitgebreid geholpen door Schouten Hoveniers

We konden al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek heeft mijn buurvrouw al haar wensen op tafel gelegd. Het bedrijf stelde vervolgens een offerte op die mijn buurvrouw erg aansprak. Haar tuin is inmiddels klaar en we zijn allebei erg tevreden over het resultaat.